contact

Contact

Heeft u vragen over het ras of hebt u interesse in een pup? Aarzel dan niet dit formulier in te vullen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Kandidaat kopers:
Kunnen jullie meteen vertellen waarom jullie voor de Eurasier gekozen hebben?
Hoe zal het leven van de pup/volwassen hond eruit gaan zien? Dan denk ik aan Hondenschool, Sport, Fok? maar ook aan bench, vakanties etc.
Hebben jullie al ervaring met honden/hondensport?
Hoe is je gezinssamenstelling, hoeveel uur per dag zal de pup/ volwassen hond alleen zijn?
Ben je bereid om langer te wachten? We hebben maar om de 2 jaar ongeveer een nestje en best veel pupaanvragen.

Je kan pas op onze wachtlijst komen nadat we persoonlijk kennis gemaakt hebben. Vanaf  de voorbereidingen voor het volgende nest nemen wij contact met iedereen op. (een maand of 2 voor de dekking) en maken we afspraken om iedereen die nog geïnteresseerd is te ontmoeten. Ons volgende nest met Keiko staat gepland voor de zomer van 2021.
Wij titertesten onze pups en ook onze volwassen honden, wij verwachten dat de nieuwe eigenaren hier ook mee verder gaan.

 

Soms komen de mails niet binnen via het contact formulier. Ik kan ze dan wel nog zien als ik hier ga kijken. De reactietijd is dan natuurlijk veel langer.
Ik nodig jullie uit om via mijn facebook contact op te nemen als je geen reactie krijgt op de mail.

 

Onze kennel bevind zich in Leopoldsburg, dat ligt bijna in het noorden van Belgisch Limburg.

If you have any questions about the breed or you are interested in a puppy. Don’t hasitate to fill in this form. I will contact you as soon as possible.

Our kennel is situated in Leopoldsburg in Belgium.