Keiko’s pagina

Albionspitz Kyoko “Keiko”

DSC06998Keiko is geboren op 30/9/2016. Haar papa is “Perry” Av Nixenspitze en haar mama is “Solo” Silmoralbion’s Ce’vanne.  Ze is ondertussen zelf mama van 7 mooie pups geboren 9 november 2019. De papa van deze pups is “Ikon” Belleur Coniaceo.
Keiko is een actieve meid. Ze doet aan gehoorzaamheid en mantrailen. Agility was jammer genoeg niet meer haalbaar voor baasje, maar ook dat deed ze met overgave.

Keiko bleek een erg goede mama te zijn. De bevalling ging vlot en ze verzorgde al haar pups tot in de puntjes. met 9uren tussen de eerste en de laatste moet ze toch moe geweest zijn. Lief als ze is heeft ze bijna nooit gesnauwd zelfs niet toen de pups tandjes kregen. Met 8 weken mochten ze nog regelmatig een toetje halen bij mama. Hopelijk hebben we bij het volgende nest ook dat geluk.

Medische testen
De ecvo oogtest was goed
De schildklierfunctie is goed
Dandy Walker Malformation vrij
HD A
ED 0/0

Nu alle testen goed zijn zijn we volop bezig met uitpluizen van stambomen. Hieronder vind je alvast de fotostamboom van Keiko

We hopen bij Keiko’s volgende loopsheid opnieuw te kunnen dekken. Pups worden dan in mei/juni 2021 verwacht.

 

 

Foto stamboom
Foto stamboom

 

 

 

 

Thanks Stacey for trusting me with this extraordinary little girl!

 

 

Een reactie op “Keiko’s pagina

 • 13 november 2020 om 18:11
  Permalink

  Beste,
  Ik en mijn vriend zijn op zoek naar een pup. We zijn na veel opzoekwerk uitgekomen bij jullie en ik moet zeggen dat jullie prachtige honden hebben.
  We hebben net over het stuk van Keiko gelezen en zagen dat ze misschien een nestje zou krijgen. Werken jullie met een wachtlijst of hoe moeten we ons aanmelden als er nog pups beschikbaar zijn of zouden zijn?
  Zou ik ook mogen vragen hoeveel jullie voor een pup vragen.
  Alvast bedankt en nog een fijne avond.
  MVG Kelly en kevin

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *