Een update, eindelijk!

Het is alweer veel te lang geleden dat er een berichtje verschenen is.
Wat hebben we in tussen tijd allemaal gedaan?

Keiko is enkele keren op show geweest. We zijn naar Luxemburg en zelfs naar Groot-Brittanië gereisd.
In Luxemburg werd ze beste jeugdhond, daarbij werd ze meteen ook Luxemburgs jeugdkampioen! en behaalde ook haar Crufts qualificatie. Ook op de championship show in de UK werd ze beste jeugdhond. Wat ben ik trots op “onze bruine”.

In november deden we de eurodogshow in Kortrijk en ook daar werd ze beste jeugdhond met 17 Eurasiers was de concurentie behoorlijk groot. Met deze 1e plaats uitmuntend hebben we alle punten bij elkaar en is ze dus ook Belgisch Jeugdkampioen!

Volgende shows op het programma zijn Moeskroen (B) op zondag 28 januari en Eindhoven (NL) op vrijdag 2 februari. We hopen om dan de eerste “echte” punten binnen te halen om zo over een goed jaar ook Belgisch en Nederlands kampioen te worden. De ambitie zit er dus in. Hopelijk komen we elkaar een keer ergens tegen.

Half januari staat ook de socialisatie test op het programma. Die heb je in België nodig om aan wedstrijden te mogen deelnemen.
En begin februari gaan we dan voor brevet gehoorzaamheid. Allemaal duimen!

 

It’s been way to long since my last message.
So what happend since then?

Keiko was entered in some shows. We travelled to Luxemburg and even to the UK!
In Luxemburg she was the best junior dog and with that she became Luxemburg Junior Champion! She also got her tcket for crufts. In the UK she was also best Junior. Can tell you that I’m a very proud owner/handler!

In november we went to Kortrijk Eurodogshow. Again best junior dog. With 17 Eurasiers there was a bit of competition. This was the last 1. Ex she needed to become Belgian Junior champion!

Next shows we entered her in are Moeskroen (B) januari 28 and Eindhoven (N) februari 2. We hope to get the first “real” point for her grown up champion titles.

Mid januari we are at the socialisation test , wich we need to compeed in obedience/ agility etc. here in Belgium.
And februari 4. we will (hopefully) get our licence for Belgian obedience. Thumbs up!

facebookpinterestfacebookpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *